Sloopwerken met extra aandacht voor de omgeving

Waarom?

.

  • Uitstekend resultaat

  • Omgevingsbewust

  • Afval wordt gescheiden

  • Efficiënt en kostenreducerend

Info

Wij voeren alle werkzaamheden uit volgens de wettelijke verplichtingen.

Voor vragen neemt u contact op via telefoonnummer: 0180 - 66 90 90 of via info@heijkoopsloopwerken.nl.

Sloopwerkzaamheden met zorg

Heijkoop Sloopwerken B.V. onderscheidt zich in de markt van sloopwerkzaamheden door de extra aandacht die wij geven aan de manier van slopen. Slopen is niet zomaar een muur of een gebouw zo snel mogelijk verwijderen. Daar moet aandacht aan worden besteed, te denken aan de omgeving, het milieu en de omwonenden. Wij proberen de overlast tijdens het slopen te allen tijde tot een minimum te beperken en tot een goed resultaat te brengen voor de opdrachtgever, de omgeving maar zeker ook voor onze medewerkers, die de klus toch elke keer maar weer klaren!

 

Vaak wordt er te weinig aandacht besteed aan het opruimen van bouwwerken. Wij brengen dit graag in deze tijd nog eens onder de aandacht. Wij denken dat hier heel veel kosten bespaard kunnen worden. Wij begeleiden en instrueren de bouwopruimers zo dat het afval geheel gescheiden in onze of in uw containers afgevoerd wordt. Zo wordt er een maximaal rendement bij minimale kosten gerealiseerd!

 

Ook voor boor- en zaagwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij werken in alle delen in het land, met name in Gouda en Rotterdam.

Bel nu voor een afspraak